Villamos gázolt a Fehérvári úton

2024.05.10

Péntek délután baleset történt a Fehérvári úton, ahol a villamos elütött egy embert a Hauszmann Alajos utca közelében – tájékoztatott a katasztrófavédelem. A helyszínen a fővárosi hivatásos tűzoltók végeztek műszaki mentési munkálatokat, melyben a társhatóságok is részt vettek.

A baleset következtében az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra volt szükség. A környéken egyébként is nehezen lehetett közlekedni a kínai elnök látogatása miatt. A BKK tájékoztatása szerint a 17-es, a 41-es, a 47-es és az 56-os villamosok közlekedése a baleset után már helyreállt.

Beszámolók szerint egy fiatalember a villamos előtt akart átszaladni, amikor az elgázolta. Az ütés erejétől berepedt a villamos szélvédője. A katasztrófavédelem egyelőre nem számoltak be arról, hogy az érintett személy milyen súlyosan sérült meg a balesetben, azonban a kerületi facebook csoportban többen azt írták, hogy a fiatal férfinak vérzett az orra és a feje, de eszméleténél volt. A sérültet a kiérkező mentők kórházba szállították.